Når jeg behandler med Shiatsu, starter jeg med at behandle dine symptomer eller det problem, du ønsker at arbejde med. Med Shiatsu vil jeg derfor finde – og sætte dig i kontakt med – årsagen til problemet. Det gør jeg ved at trykke på de kropsområder eller meridian baner, der er Kyo. (Kyo er et japansk udtryk for skjult, tomt, ikke-forbundet, ubevidst). Denne metode bruger jeg for gradvist at bringe dig i kontakt med den del af dig selv, der ikke er harmonisk forbundet i dig længere. For netop i denne området findes den reelle årsag til dine symptomer.

Nedenfor er et par områder, hvor jeg især har opnået gode resultater

Smertebehandling; især de følgende. Lændesmerter, nakke- og skulderproblemer, nerver i klemme, tennisalbue, brystsmerter, maveforstyrrelser, knæproblemer, iskias.

Stress og dets mange bivirkninger; Angst, søvnforstyrrelser, ud-brændthed, hovedpine, hjertebanken. (Her er det vigtigt at finde ud af, hvorfor stress opstår og i hvilken del af den følelsesmæssige historie det er forbundet).

Kroniske sygdomme, for eksempel fibromyalgi, depression, kronisk træthedssyndrom for at nævne nogle enkelte. Næsten alle kroniske tilstande gennem tiden vil føre til lavt energiniveau og en følelsesmæssig ustabilitet. Jeg har haft succes med at hjælpe disse klienter med gradvis at opbygge deres energiniveau igen. At hjælpe dem med at genvinde deres energi igen er et afgørende første skridt i deres op healende proces.

Dine symptomer har noget at gøre med dig

Symptomet er kun en budbringer, der fortæller, at der er en dybere ubalance, der kræver opmærksomhed. Derfor vil du også opleve, at mine behandlinger foregår helt andre steder på kroppen, end der hvor det mærkbare symptom manifesterer sig.

Det er min erfaring, at problemer og lidelser, der forsøges fjernet med f.eks. medicin eller et hurtigt knæk, vender tilbage senere he i en anden styrke og som en mere alvorlig lidelse.

Gennem de mange år, jeg har arbejdet med Shiatsu, har jeg fundet ud af, at det er en meget effektiv måde at arbejde med sundhedstilstand på.  For kommer du i kontakt med det som er selve årsagen til dit helbredsproblem, vil dine symptomer helt forsvinde og det egentlige helbredsproblem ikke komme igen.

Ved afslutningen af ​​behandlingen vil jeg også fortælle dig, min opfattelse af dit sundhedsproblem, og hvad du selv kan gøre ved det. Jeg giver dig øvelser og underviser dig i en emotionelle bevidsthedsrespons teknikker, en teknik, som hjælper dig med at blive mere opmærksom på, hvordan du har det i hverdagen.

Når man taler om Shiatsu og hvad Shiatsu kan behandle, er det godt at forstå, at traditionel japansk medicin, som Shiatsu er en del af, ikke har samme syn på sundhed eller sygdom, som den Vestlige Medicin har.

Modsat den vestlige medicin, så er grundformålet med Shiatsu ikke kun at behandle et bestemt symptom, men at behandle og styrke helheden og gøre personen stærkere, både kropsligt og mentalt samt at hjælpe med at finde ud af, hvorfor sygdom opstår.

Min personlige erfaring er, at Shiatsu er en meget alsidig behandlingsform, og jeg har gennem årene hjulpet rigtigt mange mennesker med forskellige sygdomme og skavanker. Så selvom grundformålet med Shiatsu er at forebygge, er Shiatsu også god til at behandle mange forskellige sundhedsmæssige problemer.