Hvad er Shiatsu og hvordan virker det?

Hvorfor blive syg, når du kan forhindre det?

Shiatsu har sine rødder i traditionel japansk medicin, en gammel medicinsk model, der arbejder med den grundtanke, at alle krops- og organfunktioner styres af en vital livsenergi kaldet (Ki/Qi), der strømmer gennem kroppen i kanaler kaldet meridianer. Når disse meridianerne bliver blokeret, svage eller over-aktive, kan det skabe problemer med vores helbred og forårsage sygdom.

Shiatsu tager udgangspunkt i et holistisk syn på sundhed og ser krop og sind som ét: Det, der påvirker kroppen, påvirker også sindet og omvendt. Det betyder, at et fysisk helbredsproblem vil påvirke os på mange forskellige måder, ikke kun fysisk. Derfor skal problemet både forstås og behandles på flere forskellige måder

Traditionelt blev Shiatsu givet som en forebyggende behandling: man gav behandling for at stimulere og styrke kroppens energi og bringe den tilbage i sin naturlige harmoni og robusthed for på denne måde at afværge sygdom. Det er i denne situation, at Shiatsu har bevist sig at være mest effektful.

Bestil tid her

Det centrale er sammenspillet mellem krop og sind

I løbet af mine mange års praksis har jeg haft mange klienter, der kom med ét sundhedsproblem, og efter problemet forsvandt, er de forsat med at komme for at fortsætte et behandlingsforløb. Generelt har de givet udtryk for glæden ved, at Shiatsu gjorde mere end at behandle deres isolerede sundhedsproblem. De har netop mærket at Shiatsu har styrket deres generelle sundhed, givet dem mere energi, reduceret deres stressniveauer og hjulpet dem med at føle sig godt tilpas – både fysisk og psykisk.

Læs mere om behandlingen